Απεργία Εκπαιδευτικών : Απεργία 16 Ιουνίου: Παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί : Απεργία εκπαιδευτικών τη δευτέρα 11 οκτωβρίου 2021, με 24ωρη κινητοποίηση προκειμένου να μην προχωρήσει η αξιολόγηση από το υπουργείο .

Μαίνεται ο πόλεμος της αδεδυ και των εκπαιδευτικών οργανώσεων με το υπουργείο παιδείας. Thetoc team published 08 οκτ. Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η απεργία των εκπαιδευτικών που απασχολούνται στα απογευματινά/βραδινά εκπαιδευτικά προγράμματα (αβπ) του υπουργείου παιδείας, . Το μονομελές πρωτοδικείο αθηνών έκρινε παράνομη την απεργία της αδεδυ όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των . Αντίστοιχη απόφαση αναμένεται να πάρουν και οι καθηγητές.

Δελτιο τυπου κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Οίμος-Î'θήνα: Î'ΥΤΟΝΟΗΤΗ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡÎ'Î
Οίμος-Î'θήνα: Î'ΥΤΟΝΟΗΤΗ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡÎ'Î"ÎœÎ'ΤΙΚΟΥ Î"ΙÎ"Î'ΣΚÎ'ΛΟΥ from lh3.googleusercontent.com
Δελτιο τυπου κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Thetoc team published 08 οκτ. Αγωγή κεραμέως και κατά της αδεδυ. Αγωγή κατέθεσε η υπουργός παιδείας, νίκη κεραμέως, . Παράνομη κρίθηκε αργά το βράδυ της παρασκευής η απεργία της αδεδυ . Παράνομη η απεργία της αδεδυ για την αποχή των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση. Αντίστοιχη απόφαση αναμένεται να πάρουν και οι καθηγητές. Το μονομελές πρωτοδικείο αθηνών έκρινε παράνομη την απεργία της αδεδυ όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των .

Μαίνεται ο πόλεμος της αδεδυ και των εκπαιδευτικών οργανώσεων με το υπουργείο παιδείας.

Μαίνεται ο πόλεμος της αδεδυ και των εκπαιδευτικών οργανώσεων με το υπουργείο παιδείας. Αντίστοιχη απόφαση αναμένεται να πάρουν και οι καθηγητές. Αγωγή κατέθεσε η υπουργός παιδείας, νίκη κεραμέως, . Thetoc team published 08 οκτ. Αγωγή κεραμέως και κατά της αδεδυ. Παράνομη η απεργία της αδεδυ για την αποχή των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση. Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η απεργία των εκπαιδευτικών που απασχολούνται στα απογευματινά/βραδινά εκπαιδευτικά προγράμματα (αβπ) του υπουργείου παιδείας, . Δελτιο τυπου κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Παράνομη κρίθηκε αργά το βράδυ της παρασκευής η απεργία της αδεδυ . Το μονομελές πρωτοδικείο αθηνών έκρινε παράνομη την απεργία της αδεδυ όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των . Παράνομη κρίθηκε η απεργία των εκπαιδευτικών. Καλούσαν σε συνέχιση της απεργίας από κάθε αξιολόγηση. Απεργία εκπαιδευτικών τη δευτέρα 11 οκτωβρίου 2021, με 24ωρη κινητοποίηση προκειμένου να μην προχωρήσει η αξιολόγηση από το υπουργείο .

Thetoc team published 08 οκτ. Αγωγή κατέθεσε η υπουργός παιδείας, νίκη κεραμέως, . Καλούσαν σε συνέχιση της απεργίας από κάθε αξιολόγηση. Απεργία εκπαιδευτικών τη δευτέρα 11 οκτωβρίου 2021, με 24ωρη κινητοποίηση προκειμένου να μην προχωρήσει η αξιολόγηση από το υπουργείο . Παράνομη η απεργία της αδεδυ για την αποχή των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση.

Thetoc team published 08 οκτ. "Τρείς κι ο κούκος" στην απεργία των καθηγητών. - Trikala
"Τρείς κι ο κούκος" στην απεργία των καθηγητών. - Trikala from i1.wp.com
Απεργία εκπαιδευτικών τη δευτέρα 11 οκτωβρίου 2021, με 24ωρη κινητοποίηση προκειμένου να μην προχωρήσει η αξιολόγηση από το υπουργείο . Thetoc team published 08 οκτ. Καλούσαν σε συνέχιση της απεργίας από κάθε αξιολόγηση. Μαίνεται ο πόλεμος της αδεδυ και των εκπαιδευτικών οργανώσεων με το υπουργείο παιδείας. Αγωγή κεραμέως και κατά της αδεδυ. Παράνομη η απεργία της αδεδυ για την αποχή των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση. Παράνομη κρίθηκε αργά το βράδυ της παρασκευής η απεργία της αδεδυ . Δελτιο τυπου κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ.

Παράνομη η απεργία της αδεδυ για την αποχή των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση.

Απεργία εκπαιδευτικών τη δευτέρα 11 οκτωβρίου 2021, με 24ωρη κινητοποίηση προκειμένου να μην προχωρήσει η αξιολόγηση από το υπουργείο . Αγωγή κεραμέως και κατά της αδεδυ. Παράνομη κρίθηκε η απεργία των εκπαιδευτικών. Αγωγή κατέθεσε η υπουργός παιδείας, νίκη κεραμέως, . Παράνομη κρίθηκε αργά το βράδυ της παρασκευής η απεργία της αδεδυ . Thetoc team published 08 οκτ. Το μονομελές πρωτοδικείο αθηνών έκρινε παράνομη την απεργία της αδεδυ όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των . Αντίστοιχη απόφαση αναμένεται να πάρουν και οι καθηγητές. Μαίνεται ο πόλεμος της αδεδυ και των εκπαιδευτικών οργανώσεων με το υπουργείο παιδείας. Καλούσαν σε συνέχιση της απεργίας από κάθε αξιολόγηση. Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η απεργία των εκπαιδευτικών που απασχολούνται στα απογευματινά/βραδινά εκπαιδευτικά προγράμματα (αβπ) του υπουργείου παιδείας, . Δελτιο τυπου κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Παράνομη η απεργία της αδεδυ για την αποχή των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση.

Δελτιο τυπου κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Thetoc team published 08 οκτ. Μαίνεται ο πόλεμος της αδεδυ και των εκπαιδευτικών οργανώσεων με το υπουργείο παιδείας. Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η απεργία των εκπαιδευτικών που απασχολούνται στα απογευματινά/βραδινά εκπαιδευτικά προγράμματα (αβπ) του υπουργείου παιδείας, . Παράνομη κρίθηκε αργά το βράδυ της παρασκευής η απεργία της αδεδυ .

Παράνομη κρίθηκε αργά το βράδυ της παρασκευής η απεργία της αδεδυ . 48ωρη απεργία στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και την ιστοσελίδα
48ωρη απεργία στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και την ιστοσελίδα from fourtounis.gr
Αγωγή κεραμέως και κατά της αδεδυ. Παράνομη κρίθηκε η απεργία των εκπαιδευτικών. Παράνομη η απεργία της αδεδυ για την αποχή των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση. Thetoc team published 08 οκτ. Μαίνεται ο πόλεμος της αδεδυ και των εκπαιδευτικών οργανώσεων με το υπουργείο παιδείας. Παράνομη κρίθηκε αργά το βράδυ της παρασκευής η απεργία της αδεδυ . Καλούσαν σε συνέχιση της απεργίας από κάθε αξιολόγηση. Το μονομελές πρωτοδικείο αθηνών έκρινε παράνομη την απεργία της αδεδυ όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των .

Μαίνεται ο πόλεμος της αδεδυ και των εκπαιδευτικών οργανώσεων με το υπουργείο παιδείας.

Παράνομη κρίθηκε η απεργία των εκπαιδευτικών. Αγωγή κατέθεσε η υπουργός παιδείας, νίκη κεραμέως, . Thetoc team published 08 οκτ. Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η απεργία των εκπαιδευτικών που απασχολούνται στα απογευματινά/βραδινά εκπαιδευτικά προγράμματα (αβπ) του υπουργείου παιδείας, . Απεργία εκπαιδευτικών τη δευτέρα 11 οκτωβρίου 2021, με 24ωρη κινητοποίηση προκειμένου να μην προχωρήσει η αξιολόγηση από το υπουργείο . Μαίνεται ο πόλεμος της αδεδυ και των εκπαιδευτικών οργανώσεων με το υπουργείο παιδείας. Αγωγή κεραμέως και κατά της αδεδυ. Δελτιο τυπου κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ. Καλούσαν σε συνέχιση της απεργίας από κάθε αξιολόγηση. Παράνομη κρίθηκε αργά το βράδυ της παρασκευής η απεργία της αδεδυ . Παράνομη η απεργία της αδεδυ για την αποχή των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση. Αντίστοιχη απόφαση αναμένεται να πάρουν και οι καθηγητές. Το μονομελές πρωτοδικείο αθηνών έκρινε παράνομη την απεργία της αδεδυ όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των .

Απεργία Εκπαιδευτικών : Î'περγία 16 Ιουνίου: Παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί : Απεργία εκπαιδευτικών τη δευτέρα 11 οκτωβρίου 2021, με 24ωρη κινητοποίηση προκειμένου να μην προχωρήσει η αξιολόγηση από το υπουργείο .. Το μονομελές πρωτοδικείο αθηνών έκρινε παράνομη την απεργία της αδεδυ όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των . Παράνομη η απεργία της αδεδυ για την αποχή των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση. Μαίνεται ο πόλεμος της αδεδυ και των εκπαιδευτικών οργανώσεων με το υπουργείο παιδείας. Καλούσαν σε συνέχιση της απεργίας από κάθε αξιολόγηση. Thetoc team published 08 οκτ.